Påsk pyssel

Idag har vi påsk pysslat här hemma, var uti skogen med barna och plockade påskris.

Sen hem och klä den med fina färg glada fjädrar och påskägg :)

Gjorde också en påsk krans till dörren blev inte den vackraste men den duger.

Barnen har börjat göra påsk kort, bra att dom börjar i tid annars brukar det bli att det blir gjort i sista minuten :)

Nu i kväll har jag en vän som kommer över som ville få sina naglar fixade, så det blir fransk manikyr med gelé :)


Ruggugla till granne!

Den morgon började inte så bra, bråkade med en av mina grannar.

Ett ungt par flyttade in i lägenheten under mig för en vecka sedan. I morse hoppade hon på mina barn i trappen och gormade åt dom att dom låter för mycket i trappen, när det ända dom gjorde var gå i den för vi skulle i väg till skola och dagis.

Jag kan inte hålla käften så jag plingade på och i fråga satte varför hon skällt på mina barn. Som svar fick jag, att hon försökte sova vi hade väckt henne. Och jag skulle se till att mina barn var tysta, sen påpeka hon att barna hade sprungit upp och ner i trappen i går.

Men va fan det är en trapp för alla så klart barnen går i trappen, och i går ja dom gick i trappen då med, barnen var ute på eftermiddagen och lekte Mike kom in en sväng och hämta bollen och Louisa 10 min senare och hämta ett hopprep, men man måste få gå i trappen. Jag tala om för henne att det är ett område med mest barn familjer här så det är bara att gilla läget.

Hon avslutade samtalet med att hon skulle anmäla till fastighets bolaget att vi stör henne. Då sa jag anmäl hur mycket du vill, vi har inte gjort något fel.

Bli så trött på såna grannar som ska klaga för ingenting.


Helgen :)

Har tillbringat hela helgen i närtuna ute hos L, lagat god mat, bakat lite, varit ute med barna :)

I lördags var i väg på handbolls match, Keisha spelade sista matchen för säsongen, dom var så duktiga 6-6 blev det.

Barnen har verkligen njutit av att vara ute på landet, dom har mesta dels varit ute och lekt hela helgen.

Är så sugen på att flytta till hus, vill ha det större, egen tomt, och slippa ha nära grannar att tänka på. Vill jag tvätta mitt i natten så skulle jag kunna de utan att grannen klagar. Men det kostar ju en hel del att köpa hus så det är ett framtids projekt :)


Torsdag

Finnar Gud vad jag hatar dom, dom ploppar upp i tid och otid. Vakna i morse med en gigantisk finne på kinden, den fanns inte där i går utan har kommit till på några få timmar, stor och gul var den usch...

Till något annat, drog i väg ut på landet i dag hem till min syster som inte för länge sen flytta till hus :) super mysigt hus och fin tomt. Vi slog oss ner på en bänk i solen medans barna lekte.

Efter ha varit där ett par timmar bar det av hem åt igen, tänkte jag skulle hinna handla på Ica innan Ella skulle hämtas på dagis. Men när jag nästan var hemma ingen kom jag på att jag glömt min väska hos min syster med plånboken i. Så det blev ingen handling men i stället åkte jag ner till barnen skola :) Träffade lärarna prata lite med dom och bokade in tider för utvecklingsamtal för två av barna.

Nu på eftermiddagen väll hemma igen har jag suttit och pillat med mina naglar, filat och lagt på ett lager gelé till, så nu är dom fina igen :)


Sitter just nu och tittar på serien "knive...

img_6975 (MMS)

Sitter just nu och tittar på serien "kniven mot strupen" på tv 3 idag handlar det om en resturang i Norrtälje, lite kul att titta när det är en resturang man känner till :) (programmet är en repris)


Fullt ös :)

I dag har jag haft min syster Patricia ( http://smokingcankill.blogg.se ) hos mig och hennes son Jack som är lika gammal som Milo.

Vi började förmiddagen med kaffe och frukost, sen lite lek för barna innan det blev dags att sova middag :)

Medans dom små sov passade jag och syster på att avnjuta kaffe och lite nikotin på balkongen i lugn och ro fick lite sällskap av min vän Anna också.

Strax innan syster åkte hem kom Monica upp :)

Så den här dagen har gått i ett kommer somna ovagat i kväll.

Just nu är alla mina stora barn på fotboll, dom har följt med Wilma och Keisha som har träning i kväll. Och jag sitter inne hos dom små som precis har somnat, mina små pluttisar <3


Hade några väninnor över på kvällskvisten ...

img_8914 (MMS)

Hade några väninnor över på kvällskvisten drack lite te åt kladdkaka och tittade på familjen annorlunda på tv 4 :)


Måndag

Idag tog vi en premiär tur uti parken :) (våran lekpark här på gården har varit så isig så det har inte gått att leka där) barna lekte som aldrig för och Milo både gunga och åkte rutschkana med Ella. Han har lite svårt att gå själv ute, varanat steg ramlar han om kull men han ger sig inte han ställer sig upp och försöker igen :)

Vi har haft en super skön helg, i lördags var vi på kalas hos min syster hennes dotter Vilda fyllde 3 år i lördags, sen åkte vi ut på landet hem till L och laga god mat och hade film kväll med barna, super mysigt.

Sen i söndags tog jag och L med oss barna in till Norrtälje, vi matade änderna vid ån och sen gick vi till lekparken nere i hamnen, satte oss i solen och tog en fika medan barnen sprang och lekte.


Åååå det känns som vår :) träffade syster ...

img_4106 (MMS)

Åååå det känns som vår :) träffade syster och A idag, vi tog en skön promenad i solen och avslutade med en kaffe på en bänk i solen så mysigt :)


I helgen som varit har jag haft 30 års kal...

img_0014 (MMS)

I helgen som varit har jag haft 30 års kalas, fyllde 30 i torsdags. Så nästan hela veckan innan beståd av att baka, bakade bullar kladdkakor och gjorde 3 egna smörgåstårtor :) tack alla ni som kom det var trevligt.


RSS 2.0