Riga...

Idag drar jag och L i väg på en liten mini semester, vi ska åka en kryssning till Riga, dansa, äta god mat och bara umgås tillsammans.

Dom stora barna ska vara hos min pappa och hans fru på landet och ha det bra ett par dagar. Dom två minsta ska vara hos bästa Anna och hennes man och barn :)

Ska bli så skönt att få komma iväg två dagar utan barn och bara tänka på sig själv :)


Nu är present asken/påsen klar :)

img_7903 (MMS)

Nu är present asken/påsen klar :)


Passar på att pyssla lite med barna idag n...

img_6150 (MMS)

Passar på att pyssla lite med barna idag när dom ändå är hemma. Vi har gjort egna tvålar med glitter och pärlor i. Nu ska vi vika lite present askar att lägga tvålarna i :)


Magsjuka...

Usch fy och blä, här har vi nästan alla nu haft magsjuka inge kul. Tvättat ner spydda kläder, säng kläder, täcken, kuddar, bilen och bilbarnstolen.

Började natten till tisdagen med att Keisha spydde höll Alla barn hemma två dygn och ingen mer spydde och tänkte vad bra det blev Inge mer. Men fel hade jag i fredags satte Milo igång att spy hela bilen spydde han ner :( ingen trevlig syn. Sen börja wilma spy också, sen på lördagen var det min och ellas tur.

Den här helgen har inte varit rolig :( nu hoppas jag det här är över, orkar inte med att ha fler magsjuka barn.


Huvudvärk...

Vaknade i natt med sprängande huvudvärk gick upp tog alvedon och gick och la mig igen, hoppades att jag kunde sova bort huvudvärken. Men när klockan ringde i morse hade jag fortfarande lika ont i huvudet, inge kul.

Det är så typiskt att det ska komma idag hade bokat besök på Rosenlund med Ella, det var bara att ringa och avboka, kan inte köra till stan med sprängande huvudvärk :(

Ska krypa ner i soffan under en filt med barna och titta på en film och hoppas att den går över snart...


Söndag

Idag har vi haft en lugn skön söndag, småttingarna vakna strax innan 8 i morse, satt och mös en stund i soffan med dom och titta på Bolibompa.

Sen runt halv 10 kom dom stora barna upp, gjorde frukost och satt och prata länge med barna, dom började diskutera en film som dom såg igår ( tomten är far till alla barn en svensk komedi ) det var vilda diskutioner om den framför allt Mike undrade vad dom gjorde i garderoben i början av filmen ( dom som inte har sett den så kan jag tala om att det är två som har sex i garderoben man får inte se men höra dom ) Han undrade vad dom hade för sig där inne, Wilma och Louisa försökte förklara för Mike, det lät så himla kul. Louisa sa -Du vet Mike dom pussas och kramas och gör sånt som bara vuxna får göra.

Det är min Louisa de :)

Efter frukosten satte jag igång med kalas korten, Keisha och Louisa ska ha kalas Disco på lördag för sina kompisar för att dom har fyllt år, 20 kompisar ska dom få bjuda så får vi se hur många som kommer.

Resten av dagen har jag städat och plockat här hemma, hunnit med en kaffe med Anna och Monica :)

I kväll kommer min älskling hem längtar såå han har jobbat borta hela veckan, saknat han massor :( så i kväll blir det mys :)


Mums grönsaker och tzatziki dipp bjuder An...

img_3468 (MMS)

Mums grönsaker och tzatziki dipp bjuder Anna på, och melodifestivalende kan inte bli bättre :)


Besökare....

Vad trevligt har haft massor med besökare på bloggen, det är alltid trevligt :) Just nu sitter jag med mina små hjärtan och nattar dom, sen när dom har somnat ska dom stora barna ha lite mys och kolla på film och jag tänkte smita över till grannen på kvälls fika och få lite vuxet sällskap :) Ha en trevlig lördags kväll alla ihop :)

God morgon :) idag har vi lyx frukost här ...

img_5827 (MMS)

God morgon :) idag har vi lyx frukost här hemma, ny bakta scones Wilma fick en hem uppgift på hemkunskapen att baka scones. Så nu på morgonen har hon stått och bakat så vi kunde äta varma scones till frukost, super  goda blev dom och ett måste till dom är marmelad och ost :)


Nu kommer de en bild på dockhuset, lite sv...

img_3557 (MMS)

Nu kommer de en bild på dockhuset, lite svårt att se alla möbler i huset.


Är just nu på handbollen med Keisha och Mi...

img_8724 (MMS)

Är just nu på handbollen med Keisha och Mike, sen blir det hem och laga middag idag står det köttfärslimpa på menyn. På förmiddagen har jag haft två vänner över fixade deras naglar och drack lite kaffe :)


Nu är jag äntligen klar, blev riktigt bra....

Nu är jag äntligen klar, blev riktigt bra. Har gjort möbler i kartong, bokhyllor, kylskåp, spis, säng, tv, spegel, toalett, mm. Sytt små gardiner och täcke och kudde till sängen. Riktigt pyssligt har det varit att få ihopp allt, men det var det värt när jag såg hur glad Ella blev, hon har suttit hela kvällen och lekt med dockhuset :) Har försökt flera gånger få upp en bild men det går inte just nu så får försöka imorgon igen :(


Ger upp för i kväll orkar inte göra mer nu...

img_8856 (MMS)

Ger upp för i kväll orkar inte göra mer nu, men har ialla fall tapetserat alla sidor, gjort fönster, tv, byrå, säng. I morgon ska jag montera i hopp den sy gardiner och tillverka ett kök :)


Ååå älskar ikea, kom nyligen hem där i frå...

img_9631 (MMS)

Ååå älskar ikea, kom nyligen hem där i från med massa bra saker bland annat den där bokhyllan som jag skrev om i förra inlägget. Här ska nu pysslas ska tapetsera in sidorna, göra lite möbler, sy lite gardiner och annat fix. Lägger upp en bild på dockhuset sen när jag är klar :)


Idag är jag och Milo hos söta Anna och lek...

img_6658 (MMS)

Idag är jag och Milo hos söta Anna och leker, mysigt. På eftermiddagen ska vi dra en sväng till Ikea, har bestämt mig för att göra ett dockhus till Ella, tänkte köpa en bok hylla och tapetsera den invändigt :)


RSS 2.0